Cautare

5870 de rezultate pentru "ghid de protectie in caz de cutremur" (2.78 secunde)
FARCAS) (Continuare) Inconjurat de omuletii gri Un caz de tip "rapire" a fost raportat de o persoana care, in mod repetat, in timp ce dormea cu sotia sa, s-a trezit paralizat si inconjurat de fiinte de tipul omuletilor gri.
Se pregateste Victor Ponta sa intre in Opozitie? Inainte de europarlamentarele din mai 2014, Crin Antonescu a anuntat netam-nesam ca va demisiona de la conducerea PNL daca partidul nu obtine cel putin 20 la suta.
Magda Marincovici) 6 cazuri de febra Nilului occidental au fost raportate in Uniunea Europeana de la inceputul lui 2015, potrivit ultimului raport al Institutului de Supraveghere Sanitara.
Care sunt costurile instalarii unei centrale termice si in cat timp se amortizeaza investitia Costurile instalarii unei centrale termice de apartament pornesc de la 3.200 de lei si pot ajunge pana la aproximativ 7.800 lei, in cazul in care vorbim de o prima instalare, pentru un apartament mediu de 80 mp, potrivit estimarilor Ariston Thermo Romania, liderul pietei locale de centrale termice si boilere electrice.
CUM AJUNGI LA SEX CU O FEMEIE DE 30-40 DE ANI Imi amintesc de profa de geografie. Eram prin clasa a 11 si aveam absente cu sutele pe semestru insa nu lipseam de la orele de geografie, desi nu e o materie ce s-a lipit prea bine de mine.
Presedintele executiv al PSD, Octav Cozmanca, a cerut Biroului Electoral Central (BEC) sa interzica ghidul Coalitiei pentru un Parlament Curat (CPC), in care figureaza candidatii compromisi ai partidelor politice.
Senatorii din Comisiile juridica, pentru drepturile omului si de administratie publica au criticat la unison miercuri seara in prezenta ministrului Justitiei Monica Macovei noile declaratii de avere. ... Sedinta a debutat cu o serie de critici atat ale parlamentarilor Opozitiei, dar si ale unora dintre parlamentarii Puterii.
Peste 2.300 de structuri de cazare si alimentatie publica au fost clasificate de la inceputul anului de catre Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT), se arata intr-un comunicat emis de institutie.
Incepand de astazi, timp de zece zile, Agentia Nationala de Administrare Fiscala va expedia prin posta persoanelor fizice formularele necesare pentru declararea veniturilor obtinute anul trecut.Contribuabilii vor primi si un ghid de completare a documentelor, o scrisore din partea ANAF, precum si un plic pentru expedierea declaratiei de venit catre organul fiscal.
Principalele caracteristici tehnice 4.1 Rezolutia Aici aveti de ales intre HDReady (1366 x 768 pixeli) si Full HD (1920 x 1080). De asemenea, puteti intalni si exprimari de genul 720(p sau i) si 1080(p sau i).
Iata, in sfarsit, o carte pe care o puteti include, fara rezerve, in colectia dumneavoastra de lucrari pe teme de sanatate!
Kotanyi, furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei, ofera iubitorilor mirodeniilor de calitate combinații speciale de condimente premium. Pentru a intampina sezonul gratarelor, Kotanyi propune trei mixuri de condimente special selectate si combinate: amestec de condimente pentru gratar, pentru friptura de pui si pentru friptura de porc.
FARCAS) Uneori, discutiile dintre ufologi, desi poate ceva mai tehnice, pot fi interesante pentru marele public, luminand unele zone ale domeniului care, in constiinta colectiva, au fost napadite de prejudecati.
Deputatul conservator Andrian Mihei i-a cerut presedintelui Traian Basescu sa nu promulge legea plajelor si "sa ceara celor responsabili o strategie coerenta, astfel incat deciziile sa nu fie haotice" in scopul de "a salva, macar in ultimul moment, turismul litoral de la dezastru".
Conducerea prefecturii Covasna a anuntat ieri ca va ataca in contencios administrativ acele hotarari ale consiliilor locale care prevad organizarea unui referendum local privind autonomia teritoriala a ¥inutului Secuiesc.
Asociatia Pro Democratia a lansat ieri, la Galati, proiectul "Lege si transparenta", implementat in parteneriat cu Transparency International Romania, finantat de UE si de Agentia Nationala pentru Strategii Guvernamentale. ... Cu aceasta ocazie APD a lansat si ghidul "Transparenta decizionala in administratia publica".
Mii de romani au stat la coada in primele zile ale noului an pentru a vizita Palatul Parlamentului, ale carui porti au fost deschise pentru o saptamana la initiativa Camerei Deputatilor.
Pentru a obtine procentul vizat la europarlamentare, un minim de 10% din voturile romanilor, liberal-democratii pregatesc un "ghid de mesaje" pe care urmeaza sa-l foloseasca in campania electorala a acestui scrutin.
Andrei Alexandru, purtator de cuvant al presedintelui Senatului Nicolae Vacaroiu, a primit decizie de politie politica din partea CNSAS, potrivit unor surse din cadrul Colegiului.
Procurorul general Codruta Kovesi a declarat, joi, ca discutia de la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) cu presedintele Traian Basescu pe tema Raportului Comisiei Europene a fost constructiva, apreciind ca raportul de tara face o radiografie a sistemului judiciar.
google-analytics.com